Wetterschakt AB | Om oss
18859
page,page-id-18859,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
Deponi

Wetterschakt har flerårig erfarenhet att utföra nyanläggning av deponier, sluttäckning av gamla och lakvattenanläggningar. Både som utförande- och totalentreprenör. Vår certifierade personal är behöriga att installera de flesta typer av geomembran och VA installationer.

Sanering

Wetterschakt utför olika typer av marksaneringar. Både på torra land som i vattennära miljö. Vi vet vilka krav som ställs inom denna form av arbeten och arbetar därför enligt ISO 9001:2008, ISO 14001 och AFS 2001:1.

Markentreprenad

Wetterschakt flerårig erfarenhet av byggnation av golfanläggningar, markterrasseringar, nybyggnation av gatu- och Va-anläggningar.

Företagspresentation

Wetterschakt AB är idag ett väletablerat företag inom deponi- och markarbeten. Med flerårig erfarenhet av installation av geomembran i krävande miljöer.

Bolaget har sitt ursprung som Sveriges marknadsledande aktör på golfbaneentreprenader med över 60 ny- och ombyggnationer på sitt CV.

Deponi- likt golfanläggningar ställer höga krav på anpassning efter befintliga förhållanden och en hög yrkesskicklighet och noggrannhet hos utförandepersonal.

Wetterschakt har sitt säte i Jönköping och är systerbolag till rivningsentreprenören Normans AB och maskinföretaget JRent AB. Bolaget är verksam nationellt från norr till söder.

Wetterschakt arbetar enligt ISO 9001:2008, ISO 14001 och AFS 2001:1.

slider3